Denna artikel är en annons

Nu finns Byggmax även i Kungsängen

I mars invigde Byggmax nytt varuhus i Kungsängen.
– Vi har hittat ett perfekt läge i Brunna Park och nya fräscha lokaler. Roligare för både kunder och medarbetare, säger Johan Sperling, regionchef Byggmax.

Adressen blir Femstena­väg­en 28. Lidl, Coop, Kronans Apo­tek och Biltema finns här redan så med nya Byggmax så växer Brunna Park som handelsområde. Fler butiker ger större möjligheter att samordna sitt handlande.

– Brunna Park är ett bra handelsläge och en levande handelsplats som hela tiden utvecklas, säger Johan Sperling.

– Vi, Coop och Biltema kommer att hjälpa varandra att få hit kunder och kommer det ytterligare butiker blir Brunna Park naturligtvis än mer lockande, säger Johan Sperling.

De senaste fem åren har varit rekordår för företagsetableringar i Upplands-Bro kommun och Brunna Park har totalt plats för 15-20 butiker.

Byggmax, som startade för 25 år sedan, har i dag 94 varuhus i Sverige. Bara i år öppnas totalt 20 nya butiker i Sverige, Norge och Finland.

Byggmax säljer byggvaror för alla hemmets projekt. Virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg som passar alla hemmafixare oavsett nivå. Genom ett så kallat drive-in-system i alla butiker kan kunderna ta med bilen och lasta på sina varor direkt. Enkelt och effektivt för kunden att handla, framför allt tyngre byggvaror.

– Vi vill att alla ska ha råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar, säger Johan Sperling. Helt enkelt vara det bästa och billigaste alternativet när konsumenten ska köpa byggmaterial med bra kvalitet.

Utöver de fysiska butikerna finns det också en populär e-handel på byggmax.se – med ett omfattande sortiment och leverans direkt till dörren.

Så här hittar du till Byggmax i Brunna Park

Öppet:
Mån-Fre: 6.30-20.00
Lör-Sön: 9.00-18.00

Kundtjänst:
Tel. 0771 89 00 89